A rendelésről
dr-bodrogi-nikolett-rendeles

A rendelésre időpont-egyeztetés szükséges!

A váróban, rendelőben kötelező az orrot-szájat eltakaró maszk használata!

Felső légúti panasz (köhögés, orrfolyás, torokfájás), láz esetén javasolt telefonon egyeztetni a szükséges teendőkről. Továbbra is van lehetőség a rendszeresen szedett gyógyszerek felírására telefonon keresztül, amennyiben állapotuk változatlan és nincs orvosi vizsgálatot igénylő panaszuk. 

A koronavírus-járványra való tekintettel a rendszeresen szedett gyógyszerek felírását telefonon kell egyeztetni, amennyiben állapotuk változatlan és nincs orvosi vizsgálatot igénylő panaszuk. Kérjük a minél gyorsabb és átláthatóbb egyeztetés érdekében, mielőtt tárcsázzák a rendelő telefonszámát, írják össze a szükséges gyógyszerek NEVÉT, DÓZISÁT (hány mg vagy ug), hogy naponta HÁNYSZOR SZEDIK, szükség esetén a KISZERELÉSI FORMÁJÁT (por, krém, tapasz, tabletta)! Az „összeset, ami a gépben van” nem fogadjuk el. Gyógyszereik felíratását ne hagyják az utolsó pillanatra!

A beutalók elkészítéséhez személyesen kell megjelenni a rendelésen! A szakorvosok által javasolt vizsgálatokra az adott szakorvos jogosult a beutalót megírni. Kérjük, győződjenek meg róla, hogy az ambuláns ellátási lap mellett a szükséges beutalókat is megkapták! Nekünk nem áll módunkban ezeket a beutalókat megírni a 9/2012 (II.28.) NEFMI Rendelet: Járóbeteg Szabálykönyv 6§ 2-es bekezdés alapján.

dr-bodrogi-nikolett-rendeles